Seancë dhurim gjaku në Pajtoni Center.

Kron Construction, pjesë e Pajtoni Group në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqipëtar zhvilluan në ambientet e Pajtoni Center një seancë vullnetare të dhurimit të gjakut në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të dhurimit të gjakut. Të shumë ishin personat që ju bashkuan kësaj nisme duke siguruar disa depozita gjaku në ndihmë të fëmijëve dhe të…