Shërbimet tona janë të larmishme dhe ju japin mundësinë të përfitoni sa më shumë nga vizita juaj në qendrën tonë.

null

Parking

2 nivelet e parkimit nëntokësor bashkë me vendparkimet e zbuluara mundësojnë një kapacitet prej më shumë se 300 vendesh.

null

Lavazh

Në hyrjen lindore është i pozicionuar nje lavazh profesional që ofron shërbim nga ora 08:00 AM – 18:00 PM nga e Hëna në të Shtunë.

null

ATM

Në Pajtoni Center ju mund të gjeni ATM nga operatoret: Abi Bank, Banka Kombëtare Tregtare (BKT) si dhe Raiffeisen Bank.

null

Lehtësime për fëmijë

Pajtoni Center ofron hapësiren e Kids Zone dedikuar 100% fëmijëve. Sillni fëmijet në ambientet tona miqësore për të kaluar një kohë fantastike.

null

Transporti me urban

Linja Vorë – Tiranë

Shërbimi urban ofrohet nga linjat e transportit publik të Bashkisë Tiranë.