Nëse keni një pyetje apo dëshironi të na tregoni për një problem, ju lutemi na kontaktoni nëpërmjet të dhënave më poshtë:

INFORMACIONE KONTAKTI

Adresa

Autostrada Tiranë-Durrës Km1

Orari i Qendrës

E Hënë – E Premte 10:00 – 22:00

E Shtunë – E Diel: 09:00 – 22:00

SHËRBIMI I KLIENTIT

Telefon

+355 69 20 90 173

Email

info@pajtoni.al
PËR REKLAMA DHE ORGANIZIME EVENTESH

Email

marketing@pajtoni.al

KËRKESA PËR QIRAMARRJE

Email

info@pajtoni.al