Magniflex Albania hap dyqanin më të ri në Pajtoni Center, duke sjellë pranë jush cilësinë më të lartë italiane.

 

Magniflex është lider botëror në industrinë e gjumit prej më shumë se 60 vitesh e me shtrirje në më shumë se 100 shtete të botës. Të njohur në mbarë botën për përkushtimin e tyre ndaj risive, cilësisë dhe qëndrueshmërisë, Magniflex ofron një shumëllojshmëri produktesh të dizenjuara për të rritur cilësinë e gjumit dhe mirëqënies suaj.

 

Produktet e tyre janë të certifikura me standartet më të larta të shëndetit e sigurisë duke ofruar kështu një gjumë të sigurt e të shëndetshëm. Hapja e dyqanit të ri në Pajtoni Center, është pjesë e misionit të Magniflex për të sjellë sa më pranë jush zgjedhjen optimale për të garantuar një gjumë të paqtë e rigjenerues, ashtu sic të gjithë e meritojnë…

 

Vizito Magniflex në Pajtoni Center për të eksploruar shumëllojshmërinë e produkteve të gjumit dhe zbulo pse Magniflex është brand-i i preferuar i miliona klientëve në mbarë botën. Përjeto ndërthurjen e inovacionit, rehatisë dhe stilit që vetëm Magniflex mund ta ofrojë.

Orari i Operimit

09:00 AM – 21:00 PM

Telefon

067 70 22 222

Email

marketing@magniflex.al