Pajtoni Ceramica nisi aktivitetin në vitin 2019.

Në Pajtoni Ceramica, pozicionuar në katin 2 me një sipërfaqe prej rreth 1200 m2, do të gjeni shumëllojshmëri dhe larmishmëri duke filluar nga pllakat, parketet, hidrosanitaret, mobiljet e tualetit mishelatore etj.

Që prej vitit 2019 Pajtoni Ceramica ka bërë të mundur plotësimin e nevojave dhe kërkesave të konsumatorit duke ofruar garancinë dhe vërtetësinë e produkteve cilësore.

Produktet janë të importuara nga vende të ndryshme si Spanja, Italia, Gjermania, Polonia, Greqia, Turqia, Egjipti, India nga fabrika në përputhje me standartet Europiane & ndërkombëtare.

Pajtoni Ceramica ofron çmime konkuruese me një gamë të gjerë produktesh dhe mundësi zgjedhjesh.

Trendet e fundit të Pllakave të Porcelanit me përmasa & dizajne të ndryshme përfshijnë veshje, shtrim, pllaka për banjo, ambiente të jashtme, të brendshme, fasade dhe çdo ambient tjetër.

Mobiljet e tualetit ofrojnë dizajne bashkëkohore & autentike me cilësi europiane.

Qëllimi ynë kryesor është cilësia.

Orari i Operimit

08:00 AM – 21:00 PM

Telefon

+355 69 600 0737

Email

sales@pajtoniceramica.al

Bashkepuntoret Tane