Artex është një hapësirë dedikuar për të gjithë ju që dëshironi të bëni realitet imagjinatën rreth dekorimit të shtëpisë tuaj. E pozicionuar në katin 1 të Pajtoni Center, me një sipërfaqe prej rreth 300 m2 do ju ofrojë produkte nga më të larmishmet.

Gamë e gjerë mobiljesh me cilësi të lartë, elegante dhe funksionale për shtëpinë tuaj. Gamë e gjerë tekstilesh indoor dhe outdoor të çertifikuara për çdo lloj projekti. Nga mobiljet e brendshme dhe të jashtme tek dekorimet e shtëpisë me tapete, ne kemi gjithçka ju nevojitet për të krijuar hapësirën e ëndrrave tuaja.

Orari i Operimit

08:30 AM – 21:00 PM

Telefon

+355 68 905 6078

Email

info@artexcollection.al