Themeluar në vitin 2005, Bazart ka qenë një forcë pioniere në dekorin e shtëpisë dhe

industrin e dekorit në Shqipëri. Si një nga kompanitë e para të shitjes me pakicë të specializuar

në pajisjet dhe dekorin e shtëpisë, ne kemi vendosur vazhdimisht standartin

për cilësinë, novacionin dhe joshjen estetike. Bazart është bërë sinonim i elegancës, stili dhe funksionaliteti.

Orari i Operimit

08:30 AM – 21:00 PM

Telefon

0672035681

Email

bazarttirana@gmail.com