Fëmijët tuaj meritojnë të kalojnë një kohë të mirë dhe argëtuese teksa ju mbyllni punët tuaja. Pajtoni Center ka menduar ta realizojë këtë përmes playground-it që është i lokalizuar në katin e 3-të të qendrës. Me një sipërfaqe prej rreth 350 m2, e organizuar me lojra të ndryshme, kushte shumë të mira si dhe siguri maksimale jemi të bindur që fëmijët tuaj do ta dashurojnë.

Në Kids Zone ju mund të organizoni dhe festat për ditëlindjet e fëmijëve tuaj duke rezervuar të gjithë hapësirën.

Fundjavat mund ti kaloni më bukur në shoqërinë e animatorëve që ofrojnë lojra, sfida dhe pafund argëtim për fëmijët. Çdo të shtunë dhe të dielë në orën 18:00 gjeni animatorët në qendër për ti dhënë ritëm ditëve tuaja.

Fëmijët janë adhururesit më të mëdhenj të Burgers dhe Pizza, ndaj ne sigurohemi që këto ushqime mos të mungojnë në qendër. Përfitoni hyrjen në playground falas duke konsumuar një prej këtyre ushqimeve.

Jepini fëmijëve tuaj atë që meritojnë!

Orari i Operimit

10:00 AM – 21:00 PM

Telefon

+355 68 905 3275