JP Clima ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh të integruara për ngrohje – ftohje, rinovim dhe pastrim të ajrit, prodhimit të brendshëm të ujit të nxehtë të shtëpive apo apartamenteve, sistemeve hidrike, sistemeve të ajrimit, sistemeve të kontrollit të alarmit, telekomunikacionit, mbrojtjes kundër zjarrit etj.

Orari i Operimit

08:30 AM – 21:00 PM

Telefon

0676051122

Email

info@jpclima.al