Velvet Curtains and Interior Design u themelua në 1997 si një biznes familjar, duke u bërë një lider në industrinë e tekstileve për arredimin e brendshëm. Ne hapëm dyqanin tonë të parë në Tiranë më shumë se 25 vjet më parë dhe tani ofrojmë produktet dhe shërbimet tona në të gjithë zonën e Ballkanit. Kemi zgjeruar bashkëpunimin tonë me kompani nga Italia, Greqia, Franca, Gjermania dhe Turqia duke importuar nga më shumë se 15 vende të ndryshme, produkte që përfaqësojnë më së mirë kërkesat dhe krijimtarinë e klientit tonë.
Koleksionet tona janë rezultat i një pune të detajuar dhe të qëndrueshme kërkimore nga ekipi ynë profesional. Ne ofrojmë të gjitha llojet e tekstileve, të gjitha llojet e ngjyrave dhe materialeve gjithnjë duke zgjedhur më të mirën për klientët tanë dhe hapësirat e tyre krijuese.

Orari i Operimit

08:30 AM – 21:00 PM

Telefon

0689099881

Email

info@velvetgroup.al