AZA Electronics është një kompani lider me eksperiencë 25 vjeçare në tregun e shitjes me pakicë dhe shumicë të pajisjeve elektroshtëpiake me nje rrjet kapilar prej 14 dyqanesh, ku dyqanin Flagship prej 1489 m2 e ka në Pajtoni Center kati 0, me mbi 20 partnerë të asociuar, me shtrirje në gjithë territorin e vendit.

AZA Electronics disponon një gamë mjaft të gjerë prej mbi 5000 produktesh falë edhe bashkëpunimit ndër vite me markat më të mëdha ndërkombëtare si Ocean, Franke, Candy, Samsung, LG, Apple, Sony, Bosch, Philips, Tefal, Rowenta, Sencor, Braun etj.

Vizioni ynë;

Të jemi kompani lider në tregun e elektroshtëpiakeve nëpërmjet rritjes së standartit të shërbimit ndaj klientit, ofrimit të produkteve më cilësore me çmimet më të mira të tregut.

Misioni ynë;

Të krijojmë marrëdhënie të ndërsjellta besueshmërie të përditshme me njerëzit duke synuar përmirësimin e vazhdueshëm të standartit të jetesës çka sintetizohet edhe në sloganin e kompanisë “Miku juaj i çdo dite ‘’

Orari i Operimit

08:30 AM – 21:00 PM

Telefon

+355 69 709 3392

033 407 250

Email

social@azaelectronics.com
null

Website

www.azaelectronics.com