Big Market Pajtoni (pjesë e rrjetit të njohur të supermarketeve me të njëjtin emër) është një ndër hipermarketet më të mëdhenj në Shqipëri me një sipëfaqe rreth 1200 m ².

Ofron një gamë shumë të gjerë prej 30,000 produktesh vendase dhe të huaja.

Big Market Pajtoni ofron për konsumatorin cilësi, garanci, çmimet më të mira dhe shumëllojshmëri e oferta të shumta.

Orari i Operimit

08:30 AM – 22:00 PM

Telefon

+355 69 702 2511

Email

bigmarketpajtoni@gmail.com