Vitalux, ka nisur aktivitetin e saj në sektorin e ndriçimit në vitin 2016 duke ofruar një gamë të gjerë të produkteve teknike dhe dekorative. Pas shumë vitesh përvojë dhe bashkëpunimesh të sukseshme për iluminim e projekteve të ndryshme siç janë zyrat, apartamentet e vilat apo bizneset, konsiderohet tashmë një kompani lider në treg.

Vitalux është distributor zyrtar i shumë markave ndërkombëtare të njohura nga të cilat importon produkte nga shtete si Italia, Gjermania, Greqia, Turqia që përshtaten me standardet dhe kërkesat europiane. Kompania ofron konsulencë ndriçimi falas nga specialistë të fushës për çdo projekt. Gjithashtu dhe garanci e mirëmbajtje afatgjatë për çdo produkt.

Vizioni i Vitalux është që të jetë gjithmonë në koherencë me inovacionet e fundit të ndriçimit. Mund ta gjeni në katin e parë të Pajtoni Centër me një sipërfaqe showroom-i 300 m2 dhe në rrugën e Barrikadave përballë gjimnazit Sami Frashëri

Orari i Operimit

08:30 AM – 21:00 PM

Telefon

+355676000073
+355676000088

Email

info@vitalux.al