Enza Home është një koncept marke i ofruar nga Yatass për të krijuar një stil të ri jetese, pozicionuar në katin 2 me një sipërfaqe prej rreth 1600  m2.

Enza Home i jep formë jetës me produktet e saj duke filluar nga dhomat e ndenjes, dhomat e ngrënies, dhomat e gjumit dyshekët dhe tekstilet.

Kompania mëmë me vendndodhje në Turqi, është brand ndërkombëtar me një total prej 300 dyqanesh.

Enza Home nisi rrugëtimin e saj në Shqipëri në Mars të vitit 2019.

Gjatë këtyre viteteve qëllimi kryesor ka qenë dhe mbetet përmbushja e të gjitha pritshmërive të rehatisë, cilësisë, elegancës dhe dizajnit të mirë.

Enza Home i jep prioritet kënaqësisë së konsumatorit duke ofruar shumë më tepër se mobiljet për klientët e saj – ajo ofron një mënyrë jetese, larmishmëri zgjedhjesh të ndryshme inovative, dinamike dhe moderne.

Bota e fjetjes Yatass Bedding, dyshekët dhe tekstilet në shtëpi janë të gjitha nën një çati.

Yatass ofron cilësi të pakrahasuar ndër vite me modelet si dyshekë susta DHT, dyshek VISCO, dyshek LATEX, dyshek HIBRID.

Orari i Operimit

08:00 AM – 21:00 PM

Telefon

+355 69 600 0724

Email

sales@enzahome.al