Pranë Komunës së Parisit, përballë Kristal Center , në një prej pikave më strategjike të urbanizimit të kryeqytetit, ngrihet kompleksi banimit “Kristal” ,i cili ju ofron banorëve komoditetin e hapësirave të bollshme dhe plot dritë. Me 2 kate parkimi nëntokësore, 2 kate shërbim dhe 7 kate banimi , ky kompleks është vendi ideal nëse jeni duke kërkuar për banesën apo biznesin tuaj në një zonë të zhvilluar.